- Vi køler Danmark lidt grønnere...​​

- Vi køler Danmark lidt grønnere...​​

Miljøvenlige løsninger

Professionel rådgivning

Fokus på høj service og kvalitet

Klimaanlæg skaber et bedre arbejdsmiljø

​Køletek monterer og rådgiver om klimaanlæg både i virksomheder og private husstande i og omkring Roskilde, Holbæk og København. Indeklimaet har enormt stor betydning for din trivsel på arbejdet såvel som i hjemmet. Derfor skal du ikke gå på kompromis med høj fugtighed eller svingende temperaturer.

Med et klimaanlæg reguleres temperaturen og luften, så et rum altid er behageligt at opholde sig i. Er rummet koldt, sørger klimaanlægget for varme. Er det derimod varmt, sørger anlægget for afkøling. Køletek leverer, vejleder og monterer klimaanlæg til store kontorlandskaber og små sommerhuse til institutioner og beboelse.

Kontroller indeklimaet med et klimaanlæg

Et klimaanlæg er en effektiv måde at trække fugtigheden ud af et rum, så du er i stand til at nyde langt mere klimatisk kontrollerede værelser og lokaler. Den affugtede luft giver tilmed en hurtigere opvarmning, så du ad den vej også sparer penge på varmeregningen. Helbredsmæssigt har klimaanlægget den force, at støvet i et lokale suges ind i anlæggets filter og opsamles. 

Denne funktion er især givende for støvallergikere, der vil kunne mærke stor forskel med den omfattende reduktion af støvpartikler i luften. Får du installeret et anlæg i din bolig, vil det fungere som en intelligent styringsenhed, der tilpasser dit varmeforbrug til temperaturen udenfor.​

På arbejdspladsen har indeklimaet en kæmpe betydning for medarbejdernes trivsel. Monteringen af et klimaanlæg forbedrer ikke blot arbejdsmiljøet, men skaber ligeledes bedre forhold for eksempelvis servere og i kopirum. Hvis jeres serverrum er for varmt, hindres serverne i at fungere optimalt, hvilket kan være særdeles dyrt i driftsomkostninger. Både maskiner og ansatte drager stor nytte af klimaanlæggets effekt.

​Kontakt Køletek for at høre mere

Vil du høre mere om dine muligheder for at investere i et klimaanlæg, så ring til os på telefon 53 89 04 16 eller send en e-mail til kontor@koeletek.dk.

​Har du yderligere spørgsmål?

Vi besvarer gerne spørgsmål om tilbud og dybdegående spørgsmål om vores produkter. Send os dine spørgsmål via kontaktformularen.

 
Hvad drejer din henvendelse sig om? *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Facebook

​Vi sponsorerer

​Vores samarbejdspartnere

logo
torvehellernekbh_logo

Vi er certificeret til at lave alt

Firma

Køletek ApS

CVR: 37856967

Kontakt info

E-mail: kontor@koeletek.dk

Telefon: 53 89 04 16

Køletek ApS

Kvarmløsevej 56 4340 Tølløse

Se på Google Maps

Medier

Facebook face