- Vi køler Danmark lidt grønnere...​​

- Vi køler Danmark lidt grønnere...​​

Miljøvenlige løsninger

Professionel rådgivning

Fokus på høj service og kvalitet

Kølerum i topkvalitet og af de bedste materialer

​Hos Køletek leverer vi frost- og kølerum i topkvalitet til virksomheder i og omkring Roskilde, Holbæk og København. Vores frost- og kølerum konstrueres af de bedste materialer og monteres af vores erfarne fagfolk, så du garanteres et funktionsdygtigt og holdbart resultat.

Derudover tilbyder vi omfattende valgfrihed, når det gælder både størrelse og indretning af dit nye fryse- eller kølerum, så du får præcis den udgave, du er på udkig efter, og som passer til din virksomhed.

Frost- og kølerum skræddersyet til din virksomhed

Når du går på jagt efter et frost- eller kølerum, er der mange overvejelser at gøre sig i forhold til konstruktion, størrelse og pris. Vi rådgiver og hjælper dig med at nå frem til den løsning, der fungerer bedst for netop din virksomhed. Vi laver rummene i alle størrelser fra fem til 500 kvadratmeter.

Herunder udbyder vi et bredt sortiment af forskellige gulve og overflader. De kan konstrueres og indrettes på et væld af forskellige måder, der gør det velegnet i forhold til den funktion, det skal varetage.

​Køletek kan levere reolsystemer tilpasset efter din virksomheds behov, og vi monterer blandt andet kølerum med skydedøre eller automatdøre. Der implementeres den nyeste teknologi inden for meget præcis temperaturstyring med alarmfunktion og temperatur-logging.

Er du i tvivl om, hvordan din kølefrostrum skal se ud, skal du blot kontakte Køletek, så kan vi rådgive og beregne de ideelle forhold for dit nye kølerum.

Kontakt os for mere information

Ring eller skriv til Køletek, hvis du er interesseret i at høre mere om vores udbud. Du kan fange os på telefon 53 89 04 16 eller sende en e-mail til kontor@koeletek.dk.

​Har du yderligere spørgsmål?

Vi besvarer gerne spørgsmål om tilbud og dybdegående spørgsmål om vores produkter. Send os dine spørgsmål via kontaktformularen.

 
Hvad drejer din henvendelse sig om? *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Facebook

​Vi sponsorerer

​Vores samarbejdspartnere

logo
torvehellernekbh_logo

Vi er certificeret til at lave alt

Firma

Køletek ApS

CVR: 37856967

Kontakt info

E-mail: kontor@koeletek.dk

Telefon: 53 89 04 16

Køletek ApS

Kvarmløsevej 56 4340 Tølløse

Se på Google Maps

Medier

Facebook face