- Vi køler Danmark lidt grønnere...​​

- Vi køler Danmark lidt grønnere...​​

Miljøvenlige løsninger

Professionel rådgivning

Fokus på høj service og kvalitet

​Når du bestiller et produkt hos Køletek ApS., så behandler vi dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den nye persondatalov. 

Vi opbevarer kun de oplysninger, som er nødvendige for at gennemføre en handel og udføre vores arbejde. Det er ofte e-mail, konto oplysninger, adresse og navn. Så længe vi har brug for oplysningerne ifm. vores samarbejde, er oplysningerne fortroligt opbevaret hos Køletek. 

Når samarbejdet er slut, slettes alle ikke relevante oplysninger vedr. dig, men vi gemmer eventuelle oplysninger, som vi kan få brug for ved senere kommunikation eller reklamation.

Er du en samarbejdspartner/kunde, gemmer vi ligeledes oplysninger vedr. dit firma. Det kunne f.eks. være CVR-nr., oplysninger på den medarbejder vi kommunikerer med mm. Vi opbevarer disse oplysninger, så længe vi har et samarbejde med dig/dit firma. 

Nogle data gemmes til evt. fremtidig reklamation, manglende betaling mm. Disse oplysninger vil blive forsvarligt opbevaret elektronisk og/eller i mappe i aflåst arkivskab.

​Har du yderligere spørgsmål?

Vi besvarer gerne spørgsmål om tilbud og dybdegående spørgsmål om vores produkter. Send os dine spørgsmål via kontaktformularen.

 
Hvad drejer din henvendelse sig om? *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Facebook

​Vi sponsorerer

​Vores samarbejdspartnere

logo
torvehellernekbh_logo

Vi er certificeret til at lave alt

Firma

Køletek ApS

CVR: 37856967

Kontakt info

E-mail: kontor@koeletek.dk

Telefon: 53 89 04 16

Køletek ApS

Kvarmløsevej 56 4340 Tølløse

Se på Google Maps

Medier

Facebook face