Fleksible​

Mere end 35 års erfaring​

Uforpligtende tilbud​

Køleborde specialdesignet efter dit behov

Køletek leverer specialdesignede køleborde til virksomheder i og omkring Roskilde, Holbæk og København. Vi konstruerer og producerer køleborde, som er fuldkommen skræddersyet til behovet og budgettet i netop din virksomhed.

Køletek er bevidst om sine kunders meget forskellige krav til, hvad et kølebord skal kunne. Derfor udbyder vi et omfattende sortiment af køleborde med hensyn til både funktioner og design, så du garanteres et produkt, der passer til dine behov.

Professionelle køleborde i topkvalitet

Køleteks kunder tilhører ofte erhverv inden for kategorien storkøkkener og restauranter, hvor et kølebord er et helt essentielt element i det daglige arbejde.

Vi er derfor særdeles erfaren på området og giver kyndig vejledning til dig, der leder efter køleborde, der kan varetage netop de opgaver, din virksomhed efterspørger.

Vi tilbyder forskellige borde med:

  • Temperaturindstillinger fra -20 til +8 grader
  • Skuffer eller døre (max fem døre)
  • Indbygget køleanlæg eller tilkobling til centralanlæg
  • Samtidig har vi også vinkøleskabe og barkølere

Kølebordenes mål og funktioner afhænger af behovet i din virksomhed, men er du i tvivl om, hvad der fungerer mest optimalt, kan vi rådgive og komme med løsningsforslag baseret på faglige ekspertise.

​​

Køleteks mål er at betjene vores kunder på bedste vis, og derfor leverer vi køleborde til, hvilket som helst behov og i forskellige prisklasser. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte Køletek, så vi kan komme frem til en løsning, der fungerer for din virksomhed.

For mere information kan du kontakte Køletek

Vil du høre mere om vores udbud af køleborde og generel rådgivning om emnet, kan du ringe til os på telefon 53 89 04 16 eller sende en e-mail til kontor@koeletek.dk.

firmanavn & CVR

Køletek ApS

CVR: 37856967

kontaktinfo

Telefon: 53 89 04 16

E-mail: kontor@koeletek.dk